Бельгія

Документи, які необхідно надати для подачі в консульство:

1. Закордонний паспорт. АКУРАТНИЙ закордонний паспорт (термін дії не менше 90 днів на момент виїзду з Нідерландів) з наявністю вільної двох сторінок для візи.
Якщо у туриста ДВА закордонних паспорти, потрібно передати ОБИДВА в оригіналі (навіть якщо закінчився термін дії).
Якщо турист недавно отримав НОВИЙ паспорт, необхідна копія всіх сторінок попереднього (старого) паспорта.
 

2. Анкета Туриста (на вписаних дітей окремо)

Обов'язково вказувати мобільний телефон туриста.

3. Розписка Туриста

4. Анкета Бельгії для заповнення

Увага! Зразок Анкети для заповнення та підпису надається при підтвердженні замовлення. Заповнюється і підписується Анкета ТІЛЬКИ ОСОБИСТО туристом.

Заповнюється СУВОРО ручкою з синім чорнилом.

5. 2 (дві) Кольорові фотографії, котрі суворо відповідають вимогам Шенгенських Консульств до фотографії на візу. 

6. Копія всіх сторінок внутрішнього паспорта. (Чистих теж).

7. Копія ідентифікаційного коду.

8. Спонсорство. (Якщо немає власних фінансових гарантій)

а) копія внутрішнього паспорта того, хто спонсорує поїздку

б) нотаріально завірена заява про спонсорство

в) довідка з банку про наявність поточного рахунку (Депозитний рахунок НЕ підходить!).

Сума не менше 60 євро в добу на людину. Довідку можна замінити ТРЕВЕЛ чеками. (Надається копія Тревел Чеков з двох сторін + копія квитанції про покупку тревел чеків).

9. Фінансові гарантії для подорожі:

а) довідка з банку про наявність поточного рахунку (Депозитний рахунок НЕ підходить!).

Сума не менше 60 євро в добу на людину. Довідку можна замінити ТРЕВЕЛ чеками. (Надається копія Тревел Чеков з двох сторін + копія квитанції про покупку тревел чеків).

б) Документ, який підтверджує працевлаштування:

Довідка з місця роботи. Оригінал довідки з роботи, оформлений на фірмовому бланку підприємства з розбивкою по місяцях за останні 6 місяців.

Вимоги консульства до довідки:

  • Довідка обов'язково повинна включати в себе вихідний номер, дату видачі та реквізити: адреса, телефон підприємства.
  • У довідці обов'язково повинно бути вказана дата прийому на роботу.
  • У довідці обов'язкова вказівка ??окладу, посади. В довідці обов'язкова фраза про те, що на період відпустки робоче місце зберігається.
  • В довідці обов'язкова фраза про те, що довідка видана за місцем вимоги.
  • Довідка обов'язково повинна бути завірена оригінальною мокрою (не сканованої) печаткою.
  • Якщо в тур їде директор або головний бухгалтер, довідка має бути підписана заступником. Директор не може дати довідку сам на себе.
  • Довідка з роботи дійсна протягом місяця!

ДЛЯ ПРИВАТНИХ ПІДПРИЄМЦІВ:

1. нотаріально засвідчена копія свідоцтва про реєстрацію ПП.

2. оригінальна довідка з банку про наявність рахунку і стан рахунку. Залишок на рахунку мінімум 10 000 гривень.

3. довідка з податкової про обсяг виручених коштів (не звіт) за останні 2 квартали.

Якщо на загальній системі оподаткування, то Свідоцтво платника ПДВ (копія) ..

ДЛЯ МОРЯКІВ:

1. Копія контракту, завірена оригінальною печаткою.

2. Довідка з роботи, про те, що зараз працює, завірена мокрою печаткою.

3. Довідка з банку про стан рахунку.

ДЛЯ ПЕНСІОНЕРІВ:

Якщо пенсіонер НЕ працює, він НЕ оплачує консульський збір.

Якщо пенсіонер працює, то передається довідка з місця роботи, як документ котрий підтверджує фінансування поїздки, пенсіонер автоматично оплачує консульський збір.

1. копія пенсійного посвідчення;

2. оригінал довідки з пенсійного фонду про нарахування пенсії за останні 6 місяців.

3. довідка з банку про наявність поточного рахунку (Депозитний рахунок НЕ підходить!).

Сума не менше 60 євро в добу на людину. Довідку можна замінити ТРЕВЕЛ чеками. (Надається копія Тревел Чеков з двох сторін + копія квитанції про покупку тревел чеків).

ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ШКОЛЯРІВ до 18 років:

а) Проїзний документ дитини (обов'язкова наявність чистого розвороту в паспорті для відкриття візи);

б) 2 (дві) Кольорові фотографії, суворо відповідають вимогам Шенгенських Консульств до фотографії на візу. Дивитися вимоги пункт 5.

в) Свідоцтво про народження дитини (копія);

г) довідка з місця навчання обов'язково із зазначенням точної адреси і телефону школи.

У випадку подорожі, яка відбувається протягом навчального року в довідці має бути прописано, що адміністрація навчального закладу дає дозвіл на відсутності учня на заняттях.

д) копія паспортів обох батьків.

е) копія свідоцтва про шлюб, розлучення батьків;

ж) ОРИГІНАЛ (здається в консульство) дозволу для виїзду дитини за кордон.

Просимо оформляти два оригінали, якщо дитині не виповнилося 16 років. Один - для консульства, другий - для перетину кордону

з) фінансові документи одного з членів сім'ї:

довідка з роботи і рахунок з банку.

Обов'язково додається:

1. Заява про фінансування туристичної поїздки туриста, нотаріально завірене. У заяві повинно бути зазначено: в країни Шенгенської угоди.

2. Копію українського паспорта спонсора.

3. Копію документа, який підтверджує родинні зв'язки спонсора і того, кого фінансують.

ДЛЯ СТУДЕНТІВ:

1. копія студентського квитка (ОБОВ'ЯЗКОВО);

2. копія свідоцтва про народження;

3. довідка з місця навчання із зазначенням точної адреси і телефону навчального закладу.

У випадку подорожі, яка відбувається протягом навчального року в довідці має бути прописано, що адміністрація навчального закладу дає дозвіл на відсутності студента на заняттях.

з) фінансові документи одного з членів сім'ї:

довідка з роботи і рахунок з банку.

Обов'язково додається:

1. Заява про фінансування туристичної поїздки туриста, нотаріально завірене. У заяві повинно бути зазначено: в країни Шенгенської угоди.

2. Копію українського паспорта спонсора.

3. Копію документа, який підтверджує родинні зв'язки спонсора і того, кого фінансують.

ДЛЯ ДОМОГОСПОДАРОК:

1. довідка з банку на фірмовому бланку з підписом і печаткою про наявність поточного рахунку.

Наявність грошей на рахунку на день надання довідки, має бути з розрахунку не менше 60 євро в добу на людину. Депозитні рахунки не приймаються.

АБО Спонсорські документи:

Довідка з місця роботи спонсора.

До довідки з роботи обов'язково додається:

1. Заява про повне фінансування туристичної поїздки туриста, нотаріально завірене. У заяві повинно бути зазначено: в країни Шенгенської угоди.

2. Копію українського паспорта спонсора.

3. Копію документа, який підтверджує родинні зв'язки спонсора і того, кого фінансують. Спонсорами можуть виступати тільки найближчі родичі.

10. Консульський збір + послуги call center = 60 €.

Консульський збір оплачується при кожній подачі.

При ВІДМОВІ у візі, консульський збір НЕ повертається.

Пільгові категорії оплачують ТІЛЬКИ послуги візового центру = 25 €.

Категорія громадян звільнених від оплати:

-Діти до 18 років;

-Студенти до 21 року при наявності оригіналу довідки з місця навчання денної форми навчання;

-Інваліди (за наявності певного посвідчення);

-Непрацюючі пенсіонери. Якщо передається довідка з місця роботи, як документ підтверджує фінансування поїздки, пенсіонер автоматично оплачує консульський збір.

ВАЖЛИВО: Консульський відділ Посольства Бельгії залишає за собою право запросити туриста на СПІВБЕСІДУ в місто Київ.

ПОПРОСИТИ надати будь-які інші додаткові документи, що підтверджують платоспроможність, працевлаштування і т.д. в процесі розгляду документів.

Консульський відділ Посольства Бельгії може передзвонити туристу на мобільний телефон і уточнити інформацію, котра їх зацікавила!

Прийом документів закінчується за 15 днів до початку туру.

Портал-Тур пропонує Вам придбати Тури до Бельгії

Наші партнери