Великобританія

Список документів для подачі у візовий центр Великобританії:

УВАГА! Особиста подача документів у візовий центр Великої Британії в Києві

ОБОВ'ЯЗКОВА для всіх заявників старше 5 років!!

1. Закордонний Паспорт / Проїзний документ дитини.

ЗАКОРДОННИЙ ПАСПОРТ / ПРОЇЗНИЙ ДОКУМЕНТ ДИТИНИ (термін дії не менше 180 днів на момент виїзду з Великобританії) з наявністю чистої з двох сторін сторіночки для візи.

У візовому центрі не приймаються паспорти порвані, залиті будь-якою рідиною, з фотографіями, що відклеюються.

Фото в паспорті має максимально співпадати з зовнішнім виглядом туриста в даний час.

Якщо людина кардинально змінила імідж (людина сильно схудла або поправився, блондинка з довгими волоссям стала брюнеткою з коротким волоссям, чоловік з вусами і бородою поголив бороду, чоловік з густим волоссям постригся наголо) потрібно на сторінці «Особливі відмітки» вклеїти і завірити нове фото.

Якщо у туриста ДВА діючих паспорта, ПОТРІБНО передати ОБИДВА!

Просимо також надсилати паспорта (якщо є), у яких закінчився термін дії або немає жодної вільної сторінки для вклеювання візи, або копії таких паспортів та віз.

Також прохання надати копію попереднього проїзного документа дитини, якщо такий був.

ПАСПОРТИ З ПОДВІЙНИМИ ПРІЗВИЩАМИ приймаються в роботу.

УВАГА! ПРОДОВЖЕНІ паспорти і проїзних документів ДІТЕЙ НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ у Візовий центр Великобританії!

2. Анкета Туриста

3. 2 (дві) Кольорові фотографії (на вписаних дітей будь-якого віку теж!), Строго відповідають вимогам Візового центру Великобританії до фотографії на візу.

4. Копія внутрішнього паспорта всіх сторінок, де є відмітки + копія вручну. коду

5. Копія свідоцтва про шлюб / розлучення / смерть дружини (чоловіка) + переклад на англ. мову.

6. Копії свідоцтв про народження дітей (навіть якщо вони не їдуть!) + Переклад на англ. мову.

7. Копії документів, що підтверджують наявність власності: на нерухомість, земельні ділянки, автомобілі, депозитні рахунки і т.д. + Переклад на англ. мову.

8. Довідка з банку про залишок на картковому рахунку + переклад на англ. мову

9. Копія картки

10. Виписка про рух коштів по картковому рахунку за останні 3 місяці + переклад на англ. мову

11. Документи про фінансування поїздки:

ЯКЩО ТУРИСТ ПРАЦЮЄ:

а) Оригінал довідки про доходи з місця роботи із зазначенням посади, дати початку роботи на підприємстві і розшифровки заробітної плати за останні 6 місяців, а також фразою про збереження посади і заробітної плати на час поїздки до Великобританії + переклад на англ. мову.

б) Візитні картки (якщо є).

ДЛЯ ПРИВАТНИХ ПІДПРИЄМЦІВ:

а) Нотаріально завірена копія свідоцтва реєстрації ПП + переклад на англ. мову.

б) Копія свідоцтва про сплату єдиного податку + переклад на англ. мову.

в) Оригінал довідки з податкової інспекції про отриманий прибуток за останній звітний період + переклад на англ. мову.

г) Візитні картки (якщо є).

ДЛЯ ПЕНСІОНЕРІВ:

а) Копія пенсійного посвідчення + переклад на англ. мову.

б) Оригінал довідки про пенсію за останні 6 місяців + переклад на англ. мову.

в) Нотаріально завірена заява про спонсорство (якщо потрібно) + переклад на англ. мову.

г) Додаткові документи від особи, яка фінансує поїздку (якщо потрібно): довідка про доходи з місця роботи, довідка з банку про залишок на картковому рахунку, виписка про рух коштів по картковому рахунку за останні 3 місяці та копія документа, який підтверджує родинні + переклад на англ. мову.

ДЛЯ СТУДЕНТІВ І ШКОЛЯРІВ:

а) Копія свідоцтва про народження + переклад на англ. мову.

б) довідка з місця навчання із зазначенням того, що навчальний заклад не заперечує проти відсутності дитини на час поїздки + переклад на англ. мову.

в) копія студентського квитка + переклад на англ. мову

г) нотаріально завірена заява про спонсорство + переклад на англ. мову.

д) Додаткові документи від особи, яка фінансує поїздку: довідка про доходи з місця роботи, довідка з банку про залишок на картковому рахунку, виписка про рух коштів по картковому рахунку за останні 3 місяці та копія документа, який підтверджує родинні + переклад на англ. мову.

е) Якщо студент працює: довідка з місця роботи + переклад на англ. мову.

ж) Копії всіх сторінок з відмітками українських і закордонних паспортів батьків.

з) Якщо дитина їде з одним з батьків або з третьою особою, то необхідний оригінал нотаріально завіреного дозволу другого батька або обох батьків на виїзд дитини (де вказана країна візиту, дати поїздки та гарантії відповідальної особи за своєчасне повернення дитини в Україну) + переклад на англ. мову.

ДЛЯ БЕЗРОБІТНИХ І ДОМОГОСПОДАРОК:

а) Нотаріально завірена заява про спонсорство + переклад на англ. мову.

б) Додаткові документи від особи, яка фінансує поїздку:

  • довідка про доходи з місця роботи,
  • довідка з банку про залишок на картковому рахунку,
  • виписка про рух коштів по картковому рахунку за останні 3 місяці та копія документа, який підтверджує родинні + переклад на англ. мову.

12. Консульський Збір - £ 76 (оплачується при кожній подачі в гривнях по курсу).

ЗА вписаних дітей теж! ПІЛЬГОВИХ КАТЕГОРІЙ НЕМАЄ! У РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ.

13. Особам до 18 років:

УВАГА! Згідно з правилами оформлення віз, діти тільки віком до 14 років можуть бути вписані в паспорт батьків.

При досягненні дитиною 14 річного віку, дитина повинна обов'язково мати свій проїзний документ.

Важливо! Фотографія дитини, вклеєна в паспорт одного з батьків, повинна максимально відповідати його справжньому віці!

У випадку, якщо фотографія була вклеєна давно, обов'язково потрібно вклеїти нову!

Зверніть увагу!! Сторінка Особливі відмітки НЕ використовується для вклеювання візи!

Якщо на момент поїздки дитині не виповнилось до 18 років (неповнолітня дитина), то при перетині кордону ОБОВ'ЯЗКОВО необхідно мати при собі ОРИГІНАЛ доручення на дитину, оформленої за вимогами прикордонних служб України.

Довіреність повинна бути виписана КОНКРЕТНО на термін туристичної поїздки і з зазначенням країни подорожі.

Кожна поїздка вимагає оформлення окремого доручення. Максимальний термін дії доручення 30 днів.

Доручення, оформлене на термін дії 360 днів НЕ має юридичної сили для Прикордонних служб України.

Детальна інформація на сайті прикордонної служби України.

Просимо взяти ОРИГІНАЛ ДОВІРЕННОСТІ в туристичну поїздку ДЛЯ ПРЕД'ЯВЛЕННЯ НА КОРДОНІ.

ОСОБЛИВІ СИТУАЦІЇ:

1. Якщо у дитини батько або мати моряки, то доручення має бути оформлене згідно вимог Законодавства України. Не приймаються заяви, підписані капітаном корабля, так як вони не мають юридичної сили для прикордонних служб. Не приймаються Заяви, підписані капітаном корабля і завірені нотаріусом переклади даних заяв, так як вони не мають юридичної сили для прикордонних служб.

2. Якщо батьки або один з батьків дитини перебувають за кордоном, довіреність повинна бути оформлена відповідно до вимог Законодавства України в Консульстві України в країні, де знаходяться батьки.

3. Якщо один з батьків помер, потрібно надати ДЛЯ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ КОПІЮ свідоцтва про смерть + переклад на англ мову.

Для перетину кордону України, потрібно мати ОРИГІНАЛ або нотаріально завірену копію свідоцтва про смерть.

4. Якщо один з батьків позбавлений батьківських прав, то для ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ потрібно надати копію рішення суду про позбавлення батьківських прав + переклад на англ. мову. Для перетину кордону України, потрібно надати ОРИГІНАЛ або НОТАРІАЛЬНО завірену КОПІЮ даного документа.

5. Якщо у дитини батько записаний зі слів матері (мати - одиначка), потрібно для ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ КОПІЯ Довідки з ЗАГСу про те, що батько записаний зі слів матері + переклад на англ. мову, а для КОРДОНУ - ОРИГІНАЛ або нотаріально завірену КОПІЮ даної довідки.

ПРОХАННЯ! не передавати ОРИГІНАЛИ наведених вище документів!

Портал - Тур пропонує Вам придбати тури до Великобританії

Наші партнери