Польша

Консульський Відділ Посольства Республіки Польща у Львові

Консульський округ: Закарпатська обл., Івано-Франківська обл., Львівська обл. Тернопільська обл., Чернівецька обл. 

Документи, які необхідно надати для подачі в консульство:

Важливо! Особливу увагу просимо приділяти наявності в паспорті туриста чіткої (!!!) прописки!

ДЛЯ ДОРОСЛИХ:

1. Закордонний паспорт.

АКУРАТНИЙ закордонний паспорт (термін дії не менше 90 днів на момент повернення з туру) з наявністю вільної двох сторінок для візи.

Якщо у туриста ДВА закордонних паспорти, потрібно передати ОБИДВА в оригіналі (навіть якщо закінчився термін дії)

2. Анкета Туриста

3. Розписка Туриста

4. Анкета для підпису

Увага! Анкета повинна бути надрукована з використанням двостороннього режиму друку.

Підписується Анкета ТІЛЬКИ ОСОБИСТО туристом. Заповнюється СУВОРО ручкою з синім чорнилом.

Просимо звернути увагу! Потрібно два підписи при заповненні анкети: Потрібно поставити особистий підпис туриста в 37 пункті, а також підпис потрібно поставити в правій частині останнього пункту анкети. Підпис має бути чіткий, як в закордонному паспорті. Всі інші пункти заповнювати не потрібно!

5. 2 (дві) кольорові фотографії, суворо відповідають вимогам Шенгенських Консульств до фотографії на візу.

6. Копія всіх сторінок внутрішнього паспорта.

Обов'язково повинна бути чітко видна прописка. Якщо прописку видно погано, обов'язково просимо надавати ОРИГІНАЛ довідки з ЖЕКу про місце прописки.

7. Копія ідентифікаційного коду.

8. Копія свідоцтва про народження. (До моменту отримання українського паспорта).

9. Копія свідоцтва про шлюб.

10. Документи про фінансування поїздки:

ДЛЯ ПРАЦЮЮЧИХ ТУРИСТІВ, ПРИВАТНИХ ПІДПРИЄМЦІВ, МОРЯКІВ:

обов'язково в анкеті треба надати інформацію:

- Повна назва підприємства;

- Реквізити підприємства: повна адреса, поштовий індекс;

- Телефони підприємства (з кодом);

- Актуальну посаду туриста на даному підприємстві.

ДЛЯ ПЕНСІОНЕРІВ:

Копія пенсійного посвідчення.

ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ШКОЛЯРІВ:

а) проїзний документ дитини (обов'язкова наявність чистого розвороту в паспорті для відкриття візи);

б) 2 (дві) Кольорові фотографії, суворо відповідають вимогам Шенгенських Консульств до фотографії на візу. Дивитися вимоги пункту 5.

в) копія свідоцтва про народження дитини до 18 років;

г) довідка з місця навчання обов'язково із зазначенням точної адреси і телефону школи. У випадку подорожі, яка відбувається протягом навчального року в довідці має бути прописано, що адміністрація навчального закладу дає дозвіл на відсутності учня на заняттях і не заперечує проти виїзду дитини за кордон у дати поїздки, які потрапляють на навчальний час.

д) копія паспортів обох батьків.

е) копія свідоцтва про шлюб, розлучення батьків;

ж) копія всіх сторінок внутрішнього паспорта (якщо дитині виповнилося 16 років).

з) нотаріально засвідчену копію дозволу для виїзду дитини за кордон. У заяві повинно бути зазначено: в країни Шенгенської угоди.

ДЛЯ СТУДЕНТІВ:

Студенти до 21 року не оплачують консульський збір при наявності оригіналу довідки з місця навчання денної форми навчання.

1. копія студентського квитка (ОБОВ'ЯЗКОВО);

2. довідка з місця навчання із зазначенням точної адреси і телефону навчального закладу. У випадку подорожі, яка відбувається протягом навчального року в довідці має бути прописано, що адміністрація навчального закладу дає дозвіл на відсутності студента на заняттях.

3. копія всіх сторінок з відмітками внутрішнього паспорта

4. для студентів до 21 року обов'язково потрібно надавати заяву від батьків, про те, що дитина перебуває на утриманні (утриманні) у батьків. Заява має бути написана від руки і завірена підписом.

ДЛЯ БЕЗРОБІТНИХ:

1. самотня безробітна жінка подаватися не може!

2. безробітні чоловіки (одружений або самотній) подаватися не можуть!

3. дорослі особи, які закінчили навчання більше, ніж 6 місяців тому і не є працевлаштованими не можуть подаватися.

11. Консульський збір - 35 євро. Консульський збір оплачується при кожній подачі.

При ВІДМОВІ у візі, консульський збір НЕ повертається.

Пільгові категорії (категорія громадян, які звільнені від оплати):

  • Діти до 18 років;
  • Студенти до 21 року при наявності оригіналу довідки з місця навчання денної форми навчання;
  • Інваліди (за наявності певного посвідчення);

ВАЖЛИВО: Прийом документів закінчується за 20 днів до початку туру.

Адреси косульства Польщі у Львові:

  • вул. Iвана Франка, 110 (032)297-08-61, (032)297-08-62, (032)297-08-63
  • вул. Сміливих, 5 (032)235-21-60 факс:(032)235-30-18
  • вул.Коцюбинського, 11а, кв.3 (032)260-10-00, тел./факс:(032)260-29-38

Веб-сайт:

Замовити тур до Польщі за найнижчою ціною у Львові можна в Портал - Туру

Наші партнери